Hírek

2024-04-08

Nyáron ismét intenzív tanfolyamok is!

Gondoskodj időben helyedről kéthetes 10 napon át 2x60 perces tanfolyamainkra. Jelezd részvételi szándékodat már most, és figyeld a felkerülő részleteket Facebook oldalunkon is!

2024-04-05

Magyar nyelv és irodalom illetve történelem

közép- és emeltszintű érettségi felkészítő egyéni és kiscsoportos tanfolyamok indulnak folyamatosan. Májusi és októberi vizsgára az új érettségi elvárásoknak megfelelően készítünk fel.

2024-03-31

Nyelvi érettségire és nyelvvizsgára készülünk

Még csatlakozhatsz angol, német, sapnyol, orosz tanfolyamainkhoz

Tanáraink

Kis létszámú, állandó tanári csapatunkban a felmerülő kérdésekre mindig közösen sikerül választ találnunk, bármikor fordulhatunk egymáshoz segítségért. A kölcsönös bizalom tart össze minket – ilyen hosszú ideje- munkánk során.

Számos tanítványunk életét hosszú időn át kísérjük, sokukat látunk felnőni, karrierjükhöz szükséges: érettségi, nyelvvizsgák, szaknyelv, külföldi tanulmányokhoz, munkához szükséges nyelvtudással vértezzük fel őket.

Sallai Ildikó

Angol-magyar szakos tanárként végeztem az ELTE Bölcsészettudományi karán 2009-ben. 2007 óta foglalkozom az angol nyelv tanításával. Az évek során tapasztalatot szereztem a hagyományos és felnőttoktatásban is nyelvtanárként általános és üzleti angol területeken. Igyekszem az egyéni igényeket figyelembe venni, minden tanuló számára a megfelelő segítséget nyújtani az angol nyelv elsajátítása során. Célom az, hogy mindenki pozitív élményekkel gazdagodjon egy tanfolyam során, megtanuljon megfelelően kommunikálni vagy egy nyelvvizsgát teljesíteni. Mindehhez számomra elengedhetetlen a bőséges és sokszínű tananyag, az egyéni érdeklődési körök figyelembe vétele ill. az autentikus anyagok használatának ötvözése. A sikerhez, és a fejlődéshez időre van szükség, de hiszem, hogy hatékony együttműködéssel és célirányos oktatással könnyebben és hamarabb elérhetik diákjaim a céljaikat.

Specializációim:

  • üzleti angol (jogi, irodai angol, pénzügy, HR)
  • nyelvvizsga felkészítés (alapfoktól felsőfokig) , általános és üzleti angol
  • kommunikáció fejlesztés (beszéd intenzív fejlesztése)

2007 óta tanítok a Lucky Nyelvklubban, kollégáimmal különösen odafigyelünk az egyéni igényekre, órarend tekintetében pedig rugalmasak vagyunk.

Jókuthy Beatrix

Angol nyelvet oktatok a Lucky Nyelvklubban. Már kisgyerekként tudtam, hogy nyelvekkel szeretnék foglalkozni. 1992-ben nyitottuk Nyelvklubunkat, abban a reményben, hogy kicsit mást és máshogyan tudunk kínálni a tanítványoknak, mint a minket körülvevő iskolák, nyelviskolák, melyek számomra túl sok diákot, előre meghatározott tananyag merev követését és személytelen oktatást jelentettek. A visszatérő diákok, régi és új tanítványaink ajánlásai azt igazolják, sikerül(t)!

Kisgyermekektől felnőttekig minden korosztállyal rengeteg tapasztalatot szereztem az évek során. Folyamatosan készítem tanítványaimat általános és szakmai nyelvvizsgákra (műszaki, gazdasági), közép-, és emeltszintű érettségire, középiskolai felvételire, felzárkóztatom az iskolában lemaradt diákokat. Nagy örömömre számos gyermek és fiatal diákom szüleit is taníthatom, ők a mindennapi életben, utazásaik során használják sikeresen a nyelvet.

Óráimat nagy lelkesedéssel várom, egyénre szabott pillanatokkal, feladatokkal, kihívásokkal és élményekkel átszőve építem fel a tananyagot. Diákjaim felé mély empátiával fordulok-, az ’ő fejükkel gondolkodva’ próbálom terelni őket a nyelvtanulás izgalmas és sokszor kihívásokkal teli útján.

Két kisfiam 14 és 17 éves. Gyermekeimtől és tanítványaimtól is rengeteget tanulok nap mint nap.

Sokan mondják, szerencsés vagyok, hogy a hobbim a szakmám.

Németh Nikolett

15 éve tanítok németet mindenféle korosztálynak a kisgyermekektől a felnőttekig. Volt szerencsém kipróbálni a magyar, mint idegen nyelv oktatását is osztrák csoportoknak, izgalmas feladat.

A Lucky Nyelvklubhoz már 12 éve csatlakoztam. Tetszik a családias légköre, a visszatérő diákok igazolnak bennünket, hogy jó ide járni. Páros- kiscsoportos és egyéni órákat is tartunk rugalmas időbeosztással. Német nemzetiségi általános iskolában dolgozom főállásban némettanárként, mellette rengeteg diákot tanítok. Úgy gondolom, hogy mindenkivel bizalmas, jó viszonyt tudok kialakítani, ami az órák oldott légköréhez sokat hozzátesz. Mindig a tanulók igényeihez igazítom a tananyagot, igyekszem színesen, változatos módszerekkel dolgozni a kis videókon át az online -és papír alapú feladatokig, játékokig. Türelmemmel, empátiámmal, sok tapasztalatommal meg tudom teremteni a biztonságot a nyelvórákon, hogy a tanulók meg merjenek szólalni németül, és igyekszem élvezetessé tenni a nyelvtanulást. Szerintem az a titkom, hogy szeretem, amit csinálok. Hiszem, hogy bátorság, kitartás és akarat kell elsősorban a tanuláshoz. Biztatlak, vágj bele Te is.

Orbán Zsuzsanna

2004 óta tanítok a nyelvklubban. A szenvedélyem a nyelvek. Az ELTE-n szereztem diplomát magyar nyelv és irodalomból. Orosz nyelvből érettségiztem, majd az egyetemen tanultam és végül 3 évig Szentpéterváron. Latint négy évig tanultam, szuahélit pedig két évig, mielőtt Afrikába mentem. Jelenleg a nyelvklubban magyart és oroszt tanítok. Szeretek itt tanítani, mert jó a közösség, jók a tanítás feltételei, minden a tanítványokról szól, olyan probléma még nem tudott felmerülni, amit nem oldottunk volna meg. Felszabadult, jó légkörben jól, hatékonyan lehet tanítani.

Zolcsák Attila

Spanyol nyelvet tanítok a Lucky Nyelvklubban minden korosztály számára. A spanyol nyelvet már 10 éve oktatom, igyekezve személyessé tenni óráimat. Mivel magam is aktívan tanulok más idegen nyelvet, képes vagyok "diákként" is gondolkodni; de ha már tudsz angolul, erre is sikeresen lehet a spanyol nyelvtudásod alapozni. Rengeteg diákot lelkesítettem már a spanyol nyelv iránt. Magántanárként pedig még hatékonyabban tudom átadni a tudást és e nyelv szeretetét. Tapasztalatom szerint a csoportos oktatás díjai ugyan vonzóak, de hatékonysága nyomába sem ér az egyéni-, páros vagy kiscsoportos óráknak. Óráimon a diákok egyéni adottságaihoz, tanulási tempójához, meglévő tudásához maximálisan igazodva érjük el a kitűzött tanulmányi célt.

Ekaterina Martinson

Anyanyelvem orosz, Szentpeterváron születtem, diplomámat Németorszagban német nyelven szereztem. Az egyetemen tanultam latint és ógörögöt is. Mindig is érdekeltek a nyelvek és azok működése, ezt az érdeklődést szeretném átadni tanítványaimnak. A nyelvek új világokat nyithatnak meg előttünk. A nyelvoktatásban fontos számomra, hogy minden tanulóhoz egyéni megközelítést találjak, hogy a tanulás érdekes és kényelmes legyen. Német és orosz nyelvet tanítok a Nyelvklubban, kezdőknek, haladóknak és újrakezdőknek, nem csak magyar anyanyelvűeknek (angol közvetítő nyelven is tanítok). Minden korosztállyal szereztem már tapasztalatot, hosszú ideje készítek fel diákokat különböző nyelvvizsgákra. De ha hobbiból szeretnél nyelvet tanulni, és érdekel a kultúra és a klasszikus irodalom, akkor is örömmel várlak.

Ani Grigoryan

Angol nyelvet tanítok a Lucky Nyelvklubban. Több évet töltöttem az USA-ban, a későbbiekben Londonban szereztem meg egyetemi diplomámat. Egyetemistáként kezdtem el tanítani a nyelvet, kicsiket és felnőtteket egyaránt. Jelenleg üzleti és általános angolt tanítok kezdőtől felsőfokú szintig. Szeretek tanítani, mert úgy érzem, segíthetek másoknak elérni saját céljaikat, és számomra ennél nincs jobb érzés. Igyekszem az óráimat tanítványaim személyiségére, egyéni igényeire szabni. Csoportok tanításakor a kialakuló különleges csapat érzés az, amit ugyanúgy élvezek, mint az egyéni órákat. Közben én is nagyon sokat tanulok mindegyik diákomtól az egyéniségéről, a kérdései, személyes történetei réven. Úgy érzem, hogy minden diákom, a legkisebbtől kezdve, valami új perspektívát ad az életembe. Három gyerekem van, a szabad időmet szeretem velük tölteni.